Kinder Bonte Middag 2017
Kinder Bonte Middag 2017
© Karnavalsstichting De Heiknuuters - Budel-Dorplein
Kinder Bonte Middag 2017
Kinder Bonte Middag 2017

Nieuws van De Heiknuuters

Heb je ook nieuws? Neem dan gerust contact met ons op. Heb je mooie carnavalsfoto’s uit Budel-Dorplein? Stuur ze op en we vermelden je naam.
Kinder Bonte Middag 2017
Het heeft zijne Koninklijke hoogheid behaagd...Voorzitter  van  de  Heiknuuters  Paul  Coenegracht  ontving op  26  april  2017  een  koninklijke  onderscheiding  als  lid in  de  Orde  van  Oranje  Nassau.  Voor  al  zijn  inzet  op  het gebied  van  veiligheid,  voor  de  Dorpleinse  gemeenschap  in het   algemeen   en   zijn   inzet   voor   de   Heiknuuters   in   het bijzonder.  Ook   een   mooie   opsteker   voor   de   Heiknuuters   in  het jubileumjaar. Bekijk hier de foto’s van carnaval 2017 De uitslagen van de optocht 2017 zijn bekend De nieuwe Prins van De Heiknuuters is bekend (20.11.2016) Wij zijn er van overtuigd dat onze kersverse Prins Rick I samen met zijn Adjudanten, het Jeugdprinsenpaar en alle Heiknuuters en Heiknuuterinnekes er een super Jubileumjaar van gaan maken onder zijn leus: Dit jaar ben ik geen fanatieke Bouwer, 44 jaar Heiknuuters is overuren voor de Brouwer!! Meer weten over de nieuwe Prinsenparen 2016/2017? Jubileumprogramma 2016/2017 Bekijk hier ons jubileumprogramma: Heiknuuters 44 jaar Heilandgames 2016 Bekijk hier de video van de Heiland Games opgenomen door RTV Horizon De foto’s staan op onze facebookpagina.
DERDE EDITIE HEILANDGAMES KS HEIKNUUTERS  ZATERDAG 24 JUNI 2017 Heb je de sfeerbeelden gezien op Horizon TV van vorig jaar, zo niet  kijk dan vlug op Youtube ze zijn nog steeds live.  Na het zien van deze unieke beelden wil je natuurlijk meedoen, en dat kan!! KS de Heiknuuters organiseert namelijk voor de derde keer de  Heilandgames voor teams van 5 personen. De Heilandgames zijn niet zwaar, maar vooral leuk, nieuw, gezellig en uniek! Zorg dat je een team samenstelt en erbij bent, supporters zijn natuurlijk ook van harte welkom. Een team bestaat uit een mix van of alleen heren, dames en kinderen vanaf de leeftijd van 10 jaar. De aanmeldingen lopen voorspoedig!! Inschrijving kan tot 22-6-2016 onder vermelding van naam en leeftijd deelnemers team per mailtje naar Heilandgames@gmail.com. Kosten €5,- per team te betalen voor aanvang van de spelen. Locatie: de Hei Wei achter de St. Andreasschool in Dorplein. Voor een drankje en eten is tegen vergoeding gezorgd zodat we er samen een onvergetelijk Schots / Dorpleins feest van kunnen maken. Super DJ Erwin zorgt voor sfeermuziek. Noteer in je agenda: Zaterdagmiddag 24 juni as. Zin in spektakel? kom dan om 14.00 uur naar de Heilandgames, Hei Wei  Dorplein.     Ks de Heiknuuters